Spännande med healing

Spännande med healing

God dag bloggen och välkommen till ett blogginlägg så här på tisdagseftermiddagen. Solen har gått ner för längesen och det är en mörk dag i Uppsala där jag för tillfället befinner mig. Jag är ute på arbetsresa och har haft en tämligen tuff inledning på veckan med mycket arbete men nu är det värsta klart och några lugnare dagar väntar framöver. Idag vill jag passa på att prata om healing, det är verkligen något som kan hjälpa till under tuffa perioder där kroppen kan behöva lite mer energi. Jag tycker det är spännande att healing kan fungera även på distans vilket gör det möjligt att kunna få en behandling oavsett om man är i Uppsala eller ända uppe i Umeå. När jag går igenom en svår period så har jag oftast väldigt lite ork och känner inte mig bekväm på så många andra ställen än i hemmet, då är det perfekt att kunna ta emot en behandling av healing i hemmet utan att behöva åka iväg någonstans. Där jag bor finns inte heller något vidare brett utbud av healingtjänster, därför är det tur att det finns healing på distans. Det är en del av er som undrar hur det känns att mottaga en healingbehandling och det finns väl egentligen inget korrekt svar på det. Vi alla människor är unika och därför skiljer sig också effekterna från person till person, så vi reagerar olika på en behandling helt enkelt. Jag brukar känna mig lite trött direkt efteråt men sen så känner jag hur energin fyllts på och det är mycket enklare att ta sig igenom vardagens uppgifter eller de besvär som man har. Det är egentligen bara testa och se vilken effekt det ger. Nu får jag önska er en fortsatt trevlig dag och hoppas att ni får en fin fortsättningen på veckan.

Kommentarer är stängda.