Utan dessa målare hade jag aldrig hunnit

Utan dessa målare hade jag aldrig hunnit

God dagens gott folk! Hoppas att er dag och vecka har startat på bästa sätt och att ni har sett fram emot ett nytt inlägg. Eftersom jag vet att ni gillar mina rekommendationsinlägg tänkte jag skriva ett sådant idag. Det kommer handla om företaget Ölands Målarn och deras målare i Nybro som har hjälpt oss att måla om hemma.

I våras hade min fru en liten semester i en vecka och åkte iväg med barnen till vår sommarstuga, då passade jag på att förbereda en överraskning till henne. Hon har länge pratat om att hon vill göra om hemma men vi har inte riktigt haft tiden till att göra det, därför ville jag överraska henne med en liten renovering när hon väl kom hem från semestern. Eftersom jag var ensam hemma fick jag ta hand om det mesta själv, jag valde dock att ta hjälp med målningen av Ölands Målarn och deras målare i Nybro. Anledningen till att jag tog hjälp av dem var för att jag skulle hinna bli färdig med allt tills frugan kom hem, hade jag inte fått deras hjälp hade jag aldrig hunnit klart med allt. Medan de målade passade jag på att lägga lite nytt golv och bygga ett nytt köksbord. Det hela tog mer tid än vad jag hade räknat med men som tur hann vi med allt, det sista var färdigt bara några timmar innan frun och barnen kom hem. Själv är jag väldigt nöjd över att jag hann med allt och dessutom är jag jättenöjd med resultatet. Min fru blev helt klart överraskad, så glad som hon var när jag visade allt har jag inte sett henne på väldigt länge. Som sagt hade jag aldrig hunnit med allt om det inte vore för Ölands Målarn och all den hjälpen jag fick av deras målare i Nybro, därför vill jag rikta ett stort tack till dem. Dessutom kan jag passa på att tipsa er om dem som företag ifall någon av er på eller i närheten av Öland behöver någon typ av hjälp med målning.


Kommentarer är stängda.