Massage är bra för min problematiska rygg

Massage är bra för min problematiska rygg

God morgon, god middag, god kväll! Trots att jag inte skulle ha skrivit ett inlägg idag blir det ett ändå, jag hade mycket energi över och lägger gärna den på att skriva ett inlägg till er. Idag kommer det handla om företaget Massagehemmet, vilket är företaget jag vände mig till när jag nyligen var i behov av en massage i Nödinge.

Som jag har skrivit i tidigare inlägg jobbar jag på kontor, det är ett jobb jag älskar men jag tror inte riktigt att min kropp håller med. Att sitta på en kontorsstol hela dagarna har både sina fördelar och nackdelar, en nackdel för mig är att ergonomin inte är den bästa och därmed har jag fått en del problem med min kropp. Det är framförallt ryggen och nacken som jag har fått problem med, det beror främst på att jag inte alltid sitter med rak rygg och liknande. Sedan jag för första gången fick väldigt ont i ryggen har jag försökt tänka en hel del på ergonomin och det har hjälpt till viss del, dock upplever jag fortfarande problem. För några veckor sedan var jag trött på att ständigt ha ont i kroppen så jag valde att boka in en massage i Nödinge hos företaget Massagehemmet. Kort sagt kan jag säga att det verkligen hjälpte mig, massören mjukade verkligen upp ryggen och nacken på de ställena jag var extra stel. Efter massagen kände jag mig först mörbultad men redan dagen efter kände jag att det hade blivit mycket bättre. Stelheten i min rygg var som bortblåst. Med tanke på att jag mådde så mycket bättre efter massagen har jag bestämt mig för att gå på massage med jämna mellanrum, så att jag kan mjuka upp kroppen och uppleva mindre problem. Jag kommer definitivt gå tillbaka till Massagehemmet för massage i Nödinge, det var ju trots allt deras massage som hjälpte mig.

Kommentarer är stängda.