Har du hört talas om Djenfer, Elisabet?

Har du hört talas om Djenfer, Elisabet?

Hejsan, hejsan! Det gläder mig att du har klickat dig in på min blogg för att läsa ett nytt inlägg. I det här inlägget kommer du få läsa om företaget Djenfer, Elisabet, vilket är ett företag som jag har varit i kontakt med för att få virkad dekoration i Linköping.

Jag har alltid varit svag för handgjorda saker, speciellt virkade och stickade handarbeten. Jag tror att det grundar sig i att min mormor spenderade mycket tid med handarbeten, vilket har lett till att vi alltid har haft mycket stickade, virkade och egensydda saker hemma. Många av sakerna är väldigt gamla och är inte lika fina längre, det är för mig lite sorligt eftersom mormor inte lever längre. Som en hyllning till mormor letade jag upp ett företag som hade virkad dekoration i Linköping, alltså Djenfer, Elisabet. Jag hörde av mig till henne för att se om hon kunde virka några saker efter mina önskemål, bland annat några dukar och korgar. Sagt och gjort lade jag min beställning och en liten tid därefter fick jag sakerna, riktigt fina och unika saker som skulle få pryda mitt hem. Jag var inställd på att jag skulle få fina saker men så fina som de blev hade jag inte kunnat räkna med, jag var då och är än idag otroligt nöjd över att jag vände mig till just henne för detta. Nu känns det alltid som att mormor är med mig här hemma även om det inte är hon som har virkat dekorationerna, det har fått mig trygg på ett sätt som jag inte har känt innan. Efter att ha fått så fina produkter kan jag inget annat än rekommendera er om Djenfer, Elisabet om ni är intresserade av att pryda ert hem med unika och fina virkad dekoration i Linköping. Ha de nu så bra så hörs vi snart igen.


Kommentarer är stängda.