Äntligen har jag fått mitt körkort

Äntligen har jag fått mitt körkort

Hallå där! Vad glad jag blir över att du är här för att läsa ett inlägg. Denna tisdag kommer du få läsa ett inlägg om en trafikskola nära Mark, nämligen Tobbe Trafik. Det är nämligen trafikskolan som gjorde att jag klarade mitt körkort.

Idag när jag skriver det här inlägget har jag haft mitt körkort i exakt två månader, än idag är jag helt överlycklig över det. När jag var 17 år och skulle börja övningsköra trodde jag aldrig att det skulle gå så bra som det har gjort, jag var inställd på att det skulle ta lång tid och vara en jobbig process. Jag kan verkligen tacka Tobbe Trafik för att allt gick så smidigt, det är helt klart tack vare dem som jag har mitt körkort idag. Till en början övningskörde jag bara med mina föräldrar men jag kände inte att jag lärde mig tillräckligt med dem, därför började jag leta efter en trafikskola i Mark. Mitt sökande ledde till att jag hittade Tobbe Trafik, trots att de inte ligger i Mark valde jag ändå att vända mig till dem då jag direkt fick en väldigt bra känsla. Med tanke på att allt gick så smidigt och att jag idag har mitt körkort kan jag inget annat än vara glad över mitt val. Jag fick en riktigt kompetent körlärare som var jättebra på att förklara så att jag förstod. Det var en väldigt stor skillnad på hur mina föräldrar förklarade saker i jämförelse med körläraren, med min körlärare förstod jag varför saker var på ett visst sätt och liknande. Jag vet att många er läsare antingen håller på att ta körkort eller kommer göra det i framtiden och därför ville jag skriva det här inlägget och tipsa er om denna trafikskola nära Mark, om ni vill ha riktigt bra hjälp kan jag verkligen rekommendera er att vända er dit.


Kommentarer är stängda.